Cea mai bogată gamă de ambalaje pentru HORECA!

HORECA DISTRIBUTION

Cu o vechime de peste zece ani, grupul de firme Horeca Distribution și Plastim Horeca Distribuție este unul din principalii distribuitori pe piața de ambalaje de unică folosință din România.

Vă prezentăm soluții complete pentru ambalarea și prezentarea produselor dumneavoastră combinând calitatea, funcționalitatea și designul!

Gama largă de produse satisface toate nevoile companiilor active în industria serviciilor (hoteluri, restaurante, catering, organizare evenimente, retail) în funcție de materiale (plastic, carton, aluminiu, trestie de zahăr, bambus) și specificațiile tehnice (produse cu închidere etanșă, produse cu utilizare la temperaturi ridicate sau scăzute, produse biodegradabile).

În plus față de soluții pentru ambalare oferim și produse profesionale pentru curățenie și întreținere.

Scopul nostru este de a vă aproviziona afacerea cu cele esențiale desfășurării activității cu eficiență și ușurință!

 

HORECA DISTRIBUTION

Importator şi distribuitor articole unică folosinţă pentru hoteluri, restaurante, catering și fast-food. Zona de distribuţie acoperă zona de sud a României cu reprezentanţă în Bucureşti şi zona de vest cu reprezentanţă în Timişoara.

Gama de produse distribuite acoperă toate necesităţile partenerilor noştri, aceasta incluzând articole prietenoase cu mediul înconjurător, precum cele biodegradabile - din trestie de zahăr, cele din hârtie şi cele din carton. Deasemenea avem în portofoliu şi ambalaje clasice din plastic, polistiren expandat, aluminiu, accesorii bar, şerveţele, articole de protecţie şi menaj

BUCUREȘTI

  •   Bd. Biruinței 101, Pantelimon, Ilfov
  •   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  •   Telefon: (+4) 021 321 3410
  •   Mobil: (+4) 0372 761 761

TIMIȘOARA

  •   Cal. Stan Vidrighin 22, Timișoara, Timiș
  •   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  •   Telefon: (+4) 0372 798 371
Utilizăm cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea pe website-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu acest lucru. More details…